Ми у Facebook
23.10.2013, 15:27

Як вчасно та вигідно підготувати автомобіль до зими?

Про що мріє кожен автовласник напередодні зими? Звичайно ж, підготувати автомобіль до холодної пори року, і головне, зробити це оперативно, якісно і бажано без зайвих витрат.
В авторизованих СТО в Рівному на Пухова, 85 кваліфіковані майстри допоможуть підготувати вашого «залізного друга» до зими швидко та за вигідними цінами.

Якщо ви власник автомобіля Renault, заплануйте собі до 31 жовтня заїхати до сервісного центру у Рівному на Пухова, 85 та встигніть пройти ТО по вигідній ціні. Під час дії спеціальної пропозиції ви зможете отримати знижки на роботи та запасні частини, які підлягають заміні при проходженні періодичного техобслуговування. Якщо ваш автомобіль на контрактній гарантії, то ви маєте можливість заощадити до 10% коштів, а економія під час обслуговування «негарантійного» авто зростає аж до 19%.

При відвідуванні сервісного центру Renault у жовтні приємним бонусом стануть спеціальні ціни на моторні мастила ELF від Total Україна. Cпеціальні ціни на моторні оливи також будуть діяти і для власників автомобілів Honda з 1 листопада.

Із 1 листопада до 1 грудня в Автограді триватиме спеціальна пропозиція для всіх автомобілістів, які прагнуть вчасно підготуватись до зими та змінити літню гуму на зимову. Придбайте комплект шин в Автограді та отримайте шиномонтаж з балансуванням всього за 1 гривню, а також безкоштовний комплекс робіт, який включає: діагностику підвіски (візуальний огляд), діагностику гальмівної системи і перевірку якості гальмівної рідини та перевірку АКБ. Якщо ви завітаєте на шиномонтаж зі своїми колесами, то теж безкоштовно отримаєте аналогічний комплекс робіт, а ціна за шиномонтаж буде стандартною.

Також перед шиномонтажем ви зможете перевірити розвал-сходження на абсолютно новому 3D-стенді, який надає найбільш точні показники для вимірювання та регулювання кутів установки коліс автомобіля.

Що подарувати своєму автомобілю напередодні зими [+ПОРАДИ]

Ви можете не хвилюватись куди подіти літню гуму після того, як поміняли її на зимову - в Автограді функціонує шинний готель! Вартість розміщення 1 шини - 0,25 грн/добу. Скориставшись послугами шинного готелю ви отримаєте 10% знижки на послуги шиномонтажу!

Незалежно від того, власником якого автомобіля ви є, на універсальній СТО Bosch Car Service в Автограді до експлуатації взимку допоможуть підготувати будь-яке авто. А нещодавно СТОBosch на Пухова, 85 стала офіційним представником Original SACHS Service, найбільшого світового виробника автомобільних комплектуючих.

Дізнайтесь як найвигідніше підготувати ваш автомобіль до зими та записуйтесь на обслуговування за телефонами (0362) 46-06-06 та (0362) 69-00-03! Слідкуйте за сервісними акціями та пропозиціями від Автограду на сайті www.avtograd-rivne.com.














На правах реклами