Ми у Facebook
02.12.2013, 22:36

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

2013 рік добігає кінця, і багатьом нелегко зберегти робочий настрій. Але навіть у грудні можна не тільки підбивати підсумки або ж готуватися до свят, а й починати нові бізнес-проекти чи планувати підкорення кар'єрних вершин.
Період з 2 по 4 грудня обіцяє успіх тим, хто виявляє рішучість і наполегливість у сфері бізнесу. У цей час можна діяти жорстко, диктувати свої умови. Є шанс домогтися бажаного, навіть якщо партнери спочатку не будуть вас підтримувати. Варто ризикнути й розпочати втілення в життя якихось сміливих бізнес-ідей, інновацій з використанням сучасних технологій. Особливо вдалими ці дні будуть для тих, хто працює у сфері реклами та PR, зв'язків з громадськістю.

Увесь другий тиждень грудня і початок третього - час плідної роботи, вирішення складних завдань. Важливо зберігати здоровий глузд і розсудливість, не ризикувати, не шукати легких шляхів, не укладати сумнівних угод. Хитрощі та інтриги не приведуть ні до чого хорошого, а от чесність у справах та ділових відносинах воздасться. Це сприятливий період для всіх, хто працює у юридичній сфері, а також для політиків і громадських діячів.

Із 18 по 22 грудня доведеться займатися дріб`язковими справами, які забиратимуть багато часу і не даватимуть домогтися якихось відчутних результатів. Доведеться братися то за одне, то за інше, відволікатися, тому можливі помилки у розрахунках і при оформленні документів. Тому якщо плануєте на ці дні підписувати якісь важливі угоди, не полінуйтеся кілька разів все ретельно переглянути й перевірити.

Емоційно напружений період з 23 по 27 грудня буде складним для ділових людей, керівників. Лише небагатьом вдасться зберігати внутрішній спокій і приймати зважені рішення. Люди, які прагнуть швидко заробити, у цей час зовсім забуватимуть про почуття міри - і саме тому робитимуть помилки, виправлення яких забере багато часу. Починати співпрацю (особливо якщо ви хочете, щоб вона була довгострокова) у цей період вкрай небажано. Справа в тому, що кожен з ділових та бізнес-партнерів буде піклуватися лише про власні інтереси, і спільний проект ризикує провалитися, залишивши учасників у кращому випадку ні з чим.

Останні дні грудня невдалі з ділової точки зору – всі налаштовуються на святкування та тривалі вихідні. Винятком є торгівля, творча діяльність і шоу-бізнес - тут можна непогано заробити. Свіжі бізнес-ідеї , які з'являться у вас напередодні Нового року, не такі вдалі, як буде здаватися спочатку. Тому краще нікому про них не розповідайте, поки все як слід спокійно не обдумаєте.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Підготувала Галина ЦУКАНОВА, за матеріалами horo.mail.ru.





На правах реклами