Ми у Facebook
13.12.2013, 13:10

Афіша: що подивитися в кінотеатрах Рівного на вихідні [+Відео]

Анонси фільмів у кінотеатрах на 13-15 грудня та трейлери дявіться далі.

Кінопалац “Україна”


майдан Незалежності, 2 тел. 0362 63-55-85, 43-01-11 (автовідповідач), 63-39-74 (бронювання квитків)
www.kino.rv.ua

21/11—18/12 - Голодні ігри: У вогні



Зумівши вижити на безжальних Голодних іграх, Катніс Евердін і Піт Меларку повертаються додому. Але тепер вони в ще більшій небезпеці, оскільки своєю відмовою грати за правилами на Арені кинули виклик Капітолію.

28/11—18/12 Капітан Філліпс



На початку квітня 2009 року, поблизу берегів Африки, кілька сомалійських піратів атакують і намагаються захопити масивний контейнеровоз MV Maersk Alabama. Команда корабля активно чинить опір і зрештою не дає взяти себе в полон. Загарбники вимушені ретируватися і залишити судно на невеликому катері, прихопивши з собою немолодого капітана Річарда Філліпса...одні ігри повинні стати особливими, і цього разу в них беруть участь тільки переможці минулих років. Катніс і Піт змушені знову вийти на Арену, де будуть змагатися з найсильнішими. Правила гри змінюються. Арена ще небезпечніша, масштаб ще більший, ставки ще вищі!

28/11—17/12 Керрі



Непоказна старшокласниця на ім"я Керрі з народження має здібності телекінезу. Тиск з боку фанатично релігійної матусі і постійні знущання однолітків лише сприяє розвитку її надприродних здібностей. На випускному однокласники вирішують жорстоко пожартувати над нею, що призводить до фатальних наслідків.

12/12—18/12 Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу



Круто, коли є кнопка, на яку тиснеш, і все стає по-твоєму! Саме така потрапила в руки молодому креативщику і тотальному невдасі Льоші. Тепер у нього високооплачувана робота, дорога машина, стильний гардероб і, звичайно, ідеальна дівчина. Досить одного кліку! Просто треба знати, куди натискати!

12/12—18/12 Битва року Battle of the Year



Фільм розповість про підготовку бі-боїв, які наприкінці року битимуться на фінальному змаганні. Головні герої після поразки мають не так багато часу, щоб підготуватися до зустрічі з кращими бі-боями світу, які домінують на іграх вже 10 років...

12/12—18/12 Полярний рейс



Іноді відстань, карєра і робота розлучають людей назавжди. А по-справжньому рідних — тільки на мить, скільки б він не тривав. Може статися, що симпатичний пухнастий амулет зведе разом героїв і змусить одних проявити гумор, благородство, відданість і взаємодопомогу, інших — бути просто смішними, дурними і небезпечними... Пройшовши через розлуку, череду перепон, випробувань і спокус, чари любові повинні перемогти!

Кіноцентр “Ера”


вул. Гагаріна, 51
тел. 0362 45-11-10 (автовідповідач), 24-64-11, бронювання квитків 68-05-13
www.multiplex.ua





Увага! Автокінотеатр AUTOMOVIE закриває сезон та йде на зимові канікули. Чекайте на нові, найцікавіші фільми вже навесні. Слідкуйте за оновленнями на сайті.





На правах реклами