Ми у Facebook
24.02.2014, 15:06

VIP-песики Януковича: один собака за 1,5 мільйона доларів

На території Межигір'я знаходиться великий собачий розплідник з кавказькими вівчарками та тибетським мастифами.
На території Межигір'я знаходиться великий собачий розплідник. Кінологи кажуть, що запасу їжі у них залишилося всього на кілька днів. "Ми самі зарплату не отримали, але головне що тварини залишилися без їжі, не встигли оплатити корм", - розповідає співробітник Дмитро.

На території знаходиться з десяток англійських і тибетських мастиф, кавказькі вівчарки. А також є розплідник з німецькими вівчарками. Для них зараз потрібні корми фірми "Роял Канін".

Саме тибетського мастифа продали на аукціоні за рекордну суму – $1,5 млн. Так би мовити, економ-варіант коштує $3000. А середня ціна Англійського мастифа $950.93



Домашній улюбленець - найкращий подарунок!

Тибетський мастиф (не пряма ілюстрація)
Тибетський мастиф (не пряма ілюстрація)


Англійський мастиф (не пряма ілюстрація)
Англійський мастиф (не пряма ілюстрація)


У "чорній бухгалтерії", знайденій у Межигір’ї, зазначається, що на інформаційні таблички для собак у резиденції було витрачено 85 тис. грн - це дорівнює сумі 90-та мінімальних пенсій.

Яких тварин продають сьогодні у Рівному?

Відзначимо, що Межигір'я перейшло в руки держави, проте поки резиденцію ще ніхто не фінансує. Сьогодні на території колишнього маєтку екс-президента вже закрили для туристів зоопарк і баню. Однак від цього потік бажаючих відвідати резиденцію президента не зменшується - зараз там знаходиться близько 500 осіб.





На правах реклами