Ми у Facebook
28.02.2014, 16:29

Реакція Олександра Музичка на слова Арсена Авакова: "Хтось вирішив зі мною погратися" [+Відео]

Координатор "Правого сектору" на західній Україні Олександр Музичко бурно відреагував на запис у фейсбуку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Подаємо заяву Олександра Музичка, яку він виголосив на засіданні президії Рівненської обласної ради:
- По-перше, якщо на територію області приїдуть люди Авакова, щоб мене затримати, то я усіх їх знищу. По-друге, після цього я поїду брати Київ. Вчора я був вдягнутий в гражданці, без зброї. Я почав жити мирним життям, вчити темноту уму разуму. Дехто вирішив, що я роблю неправильно. Я сьогодні вже збирався поїхати до Києва, щоб перемістити "Правий сектор" до Криму, на Південь. Але хтось вирішив погратися зі мною, то я всіх тоді їх знищу, - сказав координатор "Правого сектору".

Арсен Аваков про "розборки" Музичка: "Це 100% скотство"

На таку заяву члени президії одразу ж відреагували. Депутати прийняли рішення звернутися до міністра внутрішніх справ щодо прийняття зважених рішень, а також доручили голові обласної ради, начальникам СБУ та МВД області зробити все, щоб на Рівненщині недопустити силових дій.






На правах реклами