Ми у Facebook
10.04.2014, 12:47

У Рівному збиратимуть гроші на панно "Небесна сотня"

Для встановлення у Рівному панно "Небесна сотня" створять благодійний рахунок. Відповідатиме за це депутат Рівнеради Сергій Паладійчук.
На засіданні сесії Рівнеради 10 квітня депутати обговорили плани щодо встановлення на будинку поблизу органного залу, навпроти продовольчого ринку, панно, присвяченого героям Небесної сотні.

Рівненські художники працюють над створенням барельєфу "Небесна сотня" [+Відео]

Художник-дизайнер Олексій Огонь розповів депутатам, що на створення панно потрібно 80 000 гривень, і є фірми, які готові виготовити композицію за собівартістю. Натомість міський голова Рівного Володимир Хомко зазначив, що одна з громадських організацій готова надати допомогу на виготовлення композиції в розмірі 30 000 гривень.

Міський голова Рівного підтримав створення скульптурної композиції "Небесна сотня" [+Фото]

- Пропоную створити благодійний рахунок, на який кожен зможе перерахувати кошти. Потрібно звернутися до бизнесу, громадскості, - заявив міський голова. - Доручаю депутату Сергію Паладійчуку вивчити це питання та створити відповідний рахунок.

Поетеса, уродженка Рівненщини, написала вірші про Небесну сотню

Як раніше розповідав портал OGO.ua, в основі задуму композиції лежить робота рівненського художника і музиканта Юрка Журавля, а композиційно увесь проект допрацював художник-дизайнер Олексій Огонь.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ