Ми у Facebook
13.07.2014, 09:50

На Рівненщині пройде благодійна акція «Українці за мир»

13 липня 2014 року благодійна організація «Фонд РУЄВИТ» спільно з козацьким табором «Гайдамаки» запрошує усіх рівнян та гостей міста - від малого до великого - на благодійний патріотичний захід «Українці за мир». Початок у 13.00 год.
У рамках заходу: атракціони, дитячі конкурси, концертна програма, друк «патріотичних» футболок, козацька харчівня, козацькі розваги, майстер-класи.

Спеціальні гості свята – військовослужбовці рівненського гарнізону.



Рівненські журналісти зібрали кошти на армію з членів міськвиконкому

Благодійна організація «Фонд Руєвит» створена небайдужими, патріотичними рівнянами, які об’єднались та згуртували навколо себе волонтерів та активістів задля допомоги армії, для забезпечення, по можливості, усім необхідним, що може врятувати життя нашим бійцям в зоні АТО.

Реагуючи на колективні звернення до організації від військовослужбовців, які знаходяться в зоні АТО та їх родин, та з причини колективного звернення до організації розвідвзводу БТО Рівненщини щодо сприяння у забезпеченні необхідними засобами для ведення дій в зоні АТО, БО «Фонд РУЄВИТ» ініціював цільовий збір коштів на закупівлю предметів екіпірування для військових розвідвзводу та збір необхідних продуктів харчування, медикаментів, технічних засобів, одягу, засобів гігієни та ін.





На правах реклами