Ми у Facebook
15.12.2015, 21:15

Різдвяні ангели своїми руками [+ СХЕМИ]

Новорічні свята не уявляються нам без подарунків, але зовсім не обов'язково бігти в магазин і скуповувати представлені там дрібнички. Набагато приємніше самостійно виготовити милий подарунок. Такою приємністю може стати Різдвяний Янгол.
Є безліч способів створення крилатого істоти. Ви можете вибрати той, що вам під силу.

Папір і ножиці

Мабуть, зробити саморобку з паперу - самий найпростіший варіант. З цим навіть дитина без труднощів впорається. Потрібно лише роздрукувати трафарет і акуратно вирізати фігурку, а потім підвісити її на ниточку.





Беремо в руки голку

Якщо ж ви знаєте, як управлятися з голкою, то у вас можуть вийти дуже милі, зшиті з тканини різдвяні ангели. Своїми руками їх зробити не так вже й складно. Підберіть кілька шматочків тканини тілесного кольору, візьміть щільну блискучу тканину, підготуйте синтепон. З матеріалу тілесного відтінку (деякі майстрині застосовують для цієї мети старі капронові колготки) зшийте голову, всередину помістивши шматочок синтепону. Оформіть личко: для вічко згодиться бісер або дрібні гудзики, ротик можна вишити. Тепер з тієї ж тканини виготовте дві ручки. Настала черга пустити в справу ошатні клаптики. З них зробіть конус - це тільце ангела. Два конуса поменше - рукава, в них слід вставити і закріпити ручки.

Залишилося з'єднати всі частини і ззаду приробити крильця. Останні можна вирізати з льону та накрахмалить. На голову пришиваємо ниточки, щоб вийшли волоссячко. Подальше оформлення залежить лише від вашої фантазії.



Вовняні янголята


Дуже теплі та домашні фігурки виходять з валяного вовни. Зараз це рукоділля дуже популярно. Для ангела-малятка потрібно буде зваляти голову, крила, ручки, тільце. Для одягу приготуйте яскраві красиві клаптики. Для декору знадобляться намистинки, стрічки, блискітки.


Тим же, хто так і не подужав поки мистецтво валяння, можна порадити купити готовий тонкий вовняний фетр для виробів. З нього виходять чудові різдвяні ангели. Своїми руками потрібно лише вирізати з шматка вовни силует з крилами і щедро прикрасити його блискучим стеклярусом, паєтками і тасьмою.



Більш складний варіант - це виготовлення об'ємної іграшки. З фетру необхідно викроїти трикутник, згорнути його в конус, зверху приклеїти будь кульку (дерев'яний, пластиковий, велику намистину). Потім позаду потрібно докласти вирізані вовняні крила і навести небесну красу. Фігурка виходить дещо абстрактною, але в цьому є своя принадність.



Янголи з бісеру

Скляний бісер і тонкий стеклярус годяться не тільки для фінальної обробки іграшки. Майстри бісероплетіння збирають на дріт просто приголомшливі шедеври! Так що створити невеликого янголятка - для них завдання нескладне. Звичайно, початківцям майстрам необхідно брати схеми простіше.

Відміряйте і відріжте моток дроту, знайдіть його серединку, надіньте і регулювати до цієї самої серединці 12 бусинок. Потім кінці дротиків пропустіть через одну велику намистину (голову). Далі окремо виплітаючи і сформуйте два крила. У фіналі зволікання прикріпіть на рівні плечей ангелика. Візьміть одну намистину, знову пропустите в неї кінці дроту. Потрібно сформувати ручки. Робиться це в такий спосіб: на дротик набирається потрібна кількість скляних кульок, потім гнучка металева нитка запускається в зворотний шлях. У фіналі виплітаючи простий трикутник з намистин, який плавно розширюється до низу. Ось і все!





ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Статті по темі:

ТОП-14: Новорічні та зимові пісні на Новий рік [+Відео]

Декілька ідей, як прикрасити будинок до новорічних свят

Джерело: netshtorm.com





На правах реклами