Ми у Facebook
26.12.2014, 23:20

На Рівненщині намагалися викрасти Данила Корилкевича

У Дубно невідомі намагалися викрасти 12-річного сина відомого бізнесмена Михайла Корилкевича - Данила. Про це Михайло Корилкевич повідомив на своїй сторінці у соціальних мережах.
"Минулого тижня мого сина намагалися викрасти. Невідомі підстерегли 12-річного Данила, коли він повертався зі школи в обідню пору. Випадково сталося так, що він повертався додому сам. Один зі зловмисників намагався його схопити, а інші були в машині. Данилові вдалося вирватися і врятуватися. Машину, на якій були викрадачі, згодом знайшли спаленою в лісі", - написав Михайла Корилкевич на сторінці у фейсбук.

Невідомі намагалися затягти сина Михайла Корилкевича Данила в автомобіль ВАЗ-2101 червоного кольору. Хлопчику вдалося втекти. Пригода сталася в районі цукрового заводу. Нині правоохоронці проводять розслідування. Протягом останніх трьох днів опитують можливих свідків.

Бізнесмен розповідає: все сталося, коли він був за межами Рівненської області, а саме на конференції в Івано-Франківську.

"Ця звістка від рідних мене шокувала!! Повернувшись, я спочатку прийняв рішення не оприлюднювати цей факт. Але, на жаль, справа на тому не закінчилася. Зараз є підстави вважати, що за моєю родиною продовжують стежити. Все це скидається на добре спланований злочин… Можливо, це пов’язано з моєю громадською діяльністю останнім часом. А може, хтось захотів наживи ось таким підлим і ганебним способом…

Звичайно, я звернувся до правоохоронних органів і міліція зараз працює. Але хочу звернутися і до громадськості. Можливо, широке оприлюднення дозволить швидше впіймати зловмисників. Дуже прошу всіх небайдужих дубенчан повідомити міліцію в разі, якщо побачите в місті підозрілих людей чи авто! Заздалегідь дякую вам!" - пише Михайло Корилкевич.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15, ч2. ст. 186 ККУ (замах на грабіж). Однак у ході проведення досудового розслудівання розглядається ряд версій. Однією із них є замах на викрадення", - зазначили у прес-службі Дубенського райвідділу міліції.





На правах реклами