Ми у Facebook
09.01.2015, 13:18

Українці вважають, що за хабар потрібно розстрілювати

Більша половина українців (80% ) переконані в тому, що за останній рік рівень корупції в країні або зберігся на колишньому рівні, або підвищився.
Такі результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) на замовлення видання ZN.UA, - пише ТСН.

Так, 47,3% українців вважають, що рівень корупції зберігся. 31,8% - що підвищився. І тільки 5% відчули зниження корупційного преса. При тому, що 15% не змогли визначитися з оцінкою масштабів ракової пухлини.

Примітно, що якщо повернення смертної кари як необхідної реформи підтримали лише 5% опитаних, то коли тих самих людей запитали про розстріл корупціонерів, підтримка відчутно зросла.

Повністю згідні з необхідністю введеня розстрілу за корупцію, як у Китаї, 16% опитаних, скоріше згодні - 19%. Скоріше не згодні і зовсім не згодні з таким твердженням - 18,7 і 21,9% відповідно. При цьому ще 19,7% опитаних не змогли відповісти, а 4,1% просто відмовилися відповідати.

Як повідомлялося раніше, згідно з опитуванням, всього 16% жителів Донбасу хочуть "порвати" з Україною. При цьому лише 1,8% українців повністю погодилися з тим, що Україні буде краще без Донбасу.


Рівненщина: Міліціонера притягли до відповідальності за хабар
На Рівненщині видавали посвідчення водія за хабар





На правах реклами