Ми у Facebook
04.02.2015, 11:27

Герой з Рівненщини знищив склад боєприпасів терористів

Серед терористів паніка, бо 20 тонн їх озброєння освітили небо, спаливши заживо чимало окупантів. За голову сміливця вже призначено нагороду не в рублях, гривнях, чи ДНРівських “фантиках”, а в грошах проклинаємої окупантами Америки, в котрій вони самі отримують платню. Розвідник Звіробій.
Так народжуются легенди. Вихідець з Дубенського району Рівненської області з позивним «Звіробій» наробив галасу на весь ДНР. Боєць наразі воює у складі спеціального розвідувального підрозділу ЗСУ під Маріуполем.

Звіробій
Звіробій


У ніч на 23 січня в складі диверсійної групи «Звіробій» знищив склад боєприпасів терористів у Набережному. За цю діверсію терористи вже пообіцяли 30 тис. дол. в заміну на голову українського бійця, передають Патріоти України.

«У засідках Звіробій вичікував 23 дня, коли терористам привезуть«гумконвой». І нарешті дочекався. Вночі терористи розвантажили два КамАЗи, заповнені артилерійськими боєприпасами і протитанковими ракетами. Це як мінімум 20 тонн. Фейєрверк був в півнеба. Точна кількість загиблих сепаратистів невідома», – розповідають побратими зухвальця.

Також наголошується, що за знищений склад Звіробій «отримав на горіхи» від рідного начальства за те, що порушив норми безпеки і наблизився занадто близько, ближче ніж на 500 метрів. «Зате тепер на їх ділянці фронту тихо. А в сепарів – кіпіш. Вони явно не очікували такого повороту. Згідно радіоперехоплення, за голову Звіробоя вже дають 30 тисяч доларів», – повідомляють блогери. Крім цього, кілька тижнів тому наш герой Звіробій знищив сепаратистського танка Т-64.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненському кіборгу Федору Місюрі виділили кошти на лікування

ВІДЕО: Сотні людей провели в останню путь військового з Рівного [+Відео]

Важкопоранений у Донецькому аеропорту рівнянин прийшов до тями





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ