Ми у Facebook
17.01.2018, 11:20

У новому році обласній організації ФСТ «Динамо» виділять майже сімсот тисяч

690 тисяч гривень з обласного бюджету цьогоріч отримає дитячо-юнацька спортивна школа «Юний динамівець». Про це під час звітної конференції обласної організації ФСТ «Динамо» України повідомив заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.
«Ця сума на 90 тисяч більша, аніж торік. До того ж, вперше за останні п’ять років ДЮСШ одержить гроші на придбання спортінвентарю – за 340 тисяч гривень куплять килим для борців та обладнання для тренувань з тхеквондо», - наводять слова Віталія Ундіра прес-служба РОДА.

Важливим є і ремонт самого закладу. Тому присутні на заході висловили сподівання, що при перегляді обласного бюджету спрямують додаткові кошти на ФСТ.

Присутній на заході радник міністра внутрішніх справ, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж подякував за співпрацю та наголосив, що фізкультурне товариство – це дієвий приклад партнерства держави, місцевої влади та правоохоронних структур задля виховання здорової і спортивної молоді.

Під час засідання обласна організація ФСТ «Динамо» України підсумувала свою роботу за 2017 рік. Новим головою фізкультурно-спортивного товариства став керівник поліції області Валерій Самчук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Нагадаємо, обласне спортивне товариство створено 93 роки тому з ініціативи правоохоронних органів.

Раніше видатних спортсменів та тренерів відзначили за підсумками спортивного сезону 2017 року. Винагороди вручили голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, його заступник Світлана Богатирчук-Кривко та голова облради Микола Драганчук.

«Ви дійсно «Герої спортивного року Рівненщини», адже цей сезон приніс нам чимало перемог. Спортсмени області вибороли 18 призових місць на Чемпіонатах світу, 27 - на Чемпіонатах Європи, 5 призових місць у фіналах Кубків світу», - зазначив Олексій Муляренко.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ