Ми у Facebook
24.01.2018, 18:40

Рівняни завоювали золото та два срібла Чемпіонату України зі стрільби кульової

Фінішував Зимовий Чемпіонат України із стрільби кульової. За підсумками цих змагань рівняни зуміли піднятися на п'єдестал. У вправі МІХ-пістолет (ПП-50) у стрільбі на 10 метрів із 40 пострілами срібні нагороди завоювали рівненські стрілки Олег Омельчук та Оксана Ковальчук.
Ці змагання розглядаються, як етап відбору до Чемпіонату Європи зі стрільби з пневматичної зброї, що проходитиме з 16 по 26 лютого 2018 року в Дьєрі (Угорщина).

Після здобуття рівнянами срібних медалей на цьому ж Зимовому Чемпіонаті України зі стрільби кульової відбувся фінал у пневматичній вправі ПП-3 стрільбі з пістолета серед жінок.

Тут перемогу святкувала рівнянка Оксана Ковальчук. Виграла вона з результатом 237,8 очка.

Срібною призеркою стала Валентина Чуніхіна з Маріуполя (Донецької обл.) - 230,4 очка. Бронзовою призеркою Чемпіонату України фінішувала львів`янка Юлія Коростильова Юлія з результатом 203,7 очка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський стрілок Омельчук здобув срібло Чемпіонату Європи

У Рівному відбувся Відкритий чемпіонат області зі стрільби кульової

Відзначимо, що нагороди всеукраїнських змагань завоювали рівненські стрілки з іншого виду зброї. Рівнянин Антон Комар на Чемпіонаті України зі стрільби з лука виборов бронзову нагороду змагань. Турнір відбувався в Сумах, а рівнеський спортсмен виграв медаль у стрібльбі із класичного лука.

Варто зазначити, що Антон є дебютантом змагань серед дорослих. Він успішно виступав в юніорській підгрупі. Пізніше рівненські лучники здобули ще декілька нагород Чемпіонату України.

Доцик Андрій став срібним призером юніорської першості. Також бронзові нагороди в командній першості серед чоловіків здобули Говядовський Роман, Тимчаюк Олег та Мазепа Іван.

Тим часом, нещодавно відповідно до Указу президента України №11/2018 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України» двом мешканцям Рівненщини присвоєно почесні звання та одного нагороджено орденом.

Серед відзначених главою держави - головний тренер штатної команди національної збірної команди України зі стрільби кульової Олександр Камінський, який отримав звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ