Ми у Facebook
26.01.2018, 16:40

БК «Рівне» у Харкові завершив свій виступ у Кубку України [+Відео]

Харківський «Авантаж-Політехнік» переміг БК «Рівне» в другому матчі 1/4 фіналу Кубка України з баскетболу серед чоловіків – 84:49. Таким чином, харків’яни зіграють у «Фіналі чотирьох», до якого раніше вже вийшов южненський «Хімік».
Інші учасники вирішальних поєдинків визначаться в парах «Будівельник» – «Дніпро» та «БІПА-Одеса» – «Черкаські Мавпи».

Як відзначили у прес-службі БК «Рівне», господарі з перших секунд зустрічі пішли вперед. Впевнений тиск харків’ян заважав гостям максимально сконцентруватися в дебюті. Тож господарі поступово довели свою перевагу до двозначної, маючи після стартової чверті 14 очок запасу. Разом з 16-ма очками переваги після першого поєдинку шанси рівнян набули максимально теоретичного характеру.

Впевнена перевага дещо заколисала господарів. З початком другої 10-хвилинки рівняни скоротили поточну різницю до 9 очок. Навіть без травмованого Барнса їм вистачало сил, аби тримати під тиском суперника з нижчого дивізіону. «Політехніки» впевнено переважали рівнян за реалізацією та грою під щитами.

Після великої перерви гості певний час ще намагалися стримувати господарів. Та надовго сил забракло. На початок заключної чверті харків’яни вийшли вперед вже на 16 очок. У заключну 10-хвилинку ця різниця лише зростала. Остаточна перевага в матчі сягнула 35-ти очок.

КУБОК УКРАЇНИ
1/4 фіналу
25 січня
Харків. 17:45

Авантаж-Політехнік (Харків) – БК “Рівне” – 84:49
Авантаж-Політехнік: Вуйович – 19о, 7пд, 1пр; Козлов – 16о, 6пд, 2пр.
Рівне: Кісільчук – 21о, 4пд.
Перший матч – 83:67

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президентом нового баскетбольного клубу «Рівне» став Сергій Ліщук

Сергій Ліщук пообіцяв відродити у Рівному баскетбольний клуб

Раніше, 21 січня в усіх чвертьфінальних парах Кубка України серед жіночих команд було зіграно матчі-відповіді, а відтак сформувався склад учасників «Фіналу чотирьох».

«Київ-Баскет», головний фаворит змагань, оформив вихід до «Фіналу чотирьох» останнім. У Рівному киянки виграли у місцевого клубу, перетнувши 100-очкову межу з перевагою +42. І тому можна було дозволити у матчі-відповіді перевести подих. Це відчули підопічні В’ячеслава Ковалевського і певний час БК «Рівне» навіть вів у рахунку. Та й результат зустрічі 77:73 виглядає пристойно для «червоно-білих» дівчат. Вони поступилися лише -4.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ