Ми у Facebook
28.10.2020, 08:00

iPhone 12 страждає швидким відшаруванням фарби

Все частіше власники iPhone 12 і iPhone 12 Pro діляться своїми враженнями від використання смартфонів.
Як це часто буває після запуску нових смартфонів, найбільший резонанс викликають негативні відгуки, так як на хороші мало хто звертає увагу, - пише ITsider.

Відомий китайський блогер, у якого в Weibo понад 5 мільйонів передплатників, є давнім користувачем техніки Apple. Він поділився своїми враженнями від використання смартфона. На його думку, нова-стара форма корпусу робить пристрій не дуже зручним для використання, при цьому задня частина є дуже слизькою.

З'явилася бета-версія супутникового інтернету від Маска

Він підтвердив, що через пару днів після використання він зіткнувся з проблемою відшарування фарби на металевій рамці корпусу. У зв’язку з цим він порекомендував відразу ж помістити новий смартфон в захисний чохол. На форумі MacRumors також є тема, в якій підтверджується факт відшарування фарби на сріблястому смартфоні. Раніше повідомлялося, що тільки в золотому кольорі iPhone 12 Pro особливо стійкий до появи подряпин і відбитків пальців. Ймовірно, Apple вирішила не використовувати відповідний технологічний процес при виробництві смартфонів в інших кольорах.

Також в Мережі з’явилися такі фотографії з магазину Apple. За однією з версій, новенький смартфон привернув занадто велику увагу користувачів, які хотіли потримати його в руках, проте це все одно не є виправданням такого швидкого відшарування фарби.

Також китайський блогер додав, що якість зв’язку Wi-Fi і 4G залишилися на рівні iPhone 11 Pro. Зміни помітні тільки в мережі 5G. Він зазначив, що якби не був фанатом Apple, то не став би купувати смартфон.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ