29.12.2021, 11:20
Стакан кефіру і пачка сиру: рецепт смачного пирога до чаю
Пишний, смачний та ароматний пиріг до вашого столу.
Інгредієнти
Кефір – 200 мл
Сода – 1/2 ч.л
Яйце – 2 шт.
Цукор – 200 г
Ванілін – 1 щіпка
Рослинна олія – 100 мл
Борошно – 300 г
Розпушувач – 1 ч.л
Сир 9% – 300 г
Цукор для начинки – 3 ст.л
Яйця для начинки – 1 шт
Цедра лимона – 1 ч.л.
Приготування:
Готуємо сирну начинку. Для цього додаємо у посудину сир, яйце, цукор і цедру лимона. Перемішуємо все до однорідності.
Готуємо тісто. Нагріваємо кефір до кімнатної температури. Всипаємо туди соду, перемішуємо і чекаємо поки з’явиться пишна піна. Вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванілін і олію. Ретельно перемішуємо вінчиком.
Змішуємо борошно з розпушувачем і просіваємо в рідкий склад. Перемішуємо до однорідності. За консистенцією маса має бути схожою на тісто для оладок, тільки більш масляниста і глянсова.
Застеляємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Формуємо з сирної маси великі кульки і укладаємо їх в тісто в окремих місцях, щоб частина кульок визирала назовні.
Випікаємо при 180 С протягом 40-45 хвилин до готовності. Визначаємо готовність за допомогою дерев’яної шпажки, до неї не повинно приставати тісто.
Після охолодження пиріг наріжте на порційні шматки.
Джерело.
Кефір – 200 мл
Сода – 1/2 ч.л
Яйце – 2 шт.
Цукор – 200 г
Ванілін – 1 щіпка
Рослинна олія – 100 мл
Борошно – 300 г
Розпушувач – 1 ч.л
Сир 9% – 300 г
Цукор для начинки – 3 ст.л
Яйця для начинки – 1 шт
Цедра лимона – 1 ч.л.
Приготування:
Готуємо сирну начинку. Для цього додаємо у посудину сир, яйце, цукор і цедру лимона. Перемішуємо все до однорідності.
Готуємо тісто. Нагріваємо кефір до кімнатної температури. Всипаємо туди соду, перемішуємо і чекаємо поки з’явиться пишна піна. Вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванілін і олію. Ретельно перемішуємо вінчиком.
Змішуємо борошно з розпушувачем і просіваємо в рідкий склад. Перемішуємо до однорідності. За консистенцією маса має бути схожою на тісто для оладок, тільки більш масляниста і глянсова.
Застеляємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Формуємо з сирної маси великі кульки і укладаємо їх в тісто в окремих місцях, щоб частина кульок визирала назовні.
Випікаємо при 180 С протягом 40-45 хвилин до готовності. Визначаємо готовність за допомогою дерев’яної шпажки, до неї не повинно приставати тісто.
Після охолодження пиріг наріжте на порційні шматки.
Джерело.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Дарина ШЕВЧУК Переглядів: 18285Інші статті рубрики:
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 86
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 132
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 171
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 185
У цю неділю Україна переходить на літній час: куди треба крутнути стрілки
Вже цими вихідними українці перейдуть на літній час, коли годинники переведуться на одну годину вперед у ніч проти 31 березня. Стрілки пересувають на одну годину вперед о 03:00.
переглядів: 199