Ми у Facebook
27.01.2023, 21:55

Астрологи розповіли, що віщують зірки українцям 28 січня

Гороскоп на 28 січня: Тельців очікує вигідна пропозиція, а Близнюки — примножать свої статки.
Овен

Цей день — найкращий для того, щоб почати процес розв'язання проблем, які вже довго вас непокоїли або заважали.

Телець

У цей день на Тельців очікує вигідна пропозиція, яка принесе немалі гроші. Будьте уважними, талан може підстерігти неочікувано.

Близнюки

Цей знак Зодіаку також примножить свої статки, а саме знайде ще одне джерело доходу. Завдяки цьому Близнюки досягнуть того, про що давно мріяли.

Рак

Ракам субота загрожує неприємним захворюванням, яке довгий час заважатиме займатися справами протягом цілого дня.

Лев

Сьогодні вам не варто ігнорувати бажання допомогти ближньому, ваш альтруїзм буде нагороджено приємними сюрпризами або навіть фінансами.

Діва

У цей день Дів будуть постійно критикувати вдома: їх роботу та значущість поставлять під сумніви. Ігноруйте агресію заради агресії, краще запитайте у когось поради.

Терези

Субота — не надто удачливий день для вас. Якщо ви маєте плани поїхати кудись, краще відкладіть, щоб потім не боротися зі скалдними наслідками.

Скорпіон

Цей день вас сильно виснажить хатніми справами: готуванням, прибиранням та пранням. Зайнятість допоможе відволіктися, однак до вечора ви почуватиметеся втомлено.

Стрілець

Субота буде дуже завантажена різними проблемами та справами, яким варто приділити увагу. Намагайтеся розв'язати усе в першій половині дня.

Козеріг

28 січня буде приємним та легким днем, який закінчиться зустріччю з друзями у приємній атмосфері.

Водолій

Ідеальний день для відвідання лікарні, перевірки свого здоров'я або візиту до салону краси. Влаштуйте собі релакс.

Риби

Щоб не пожинати плоди в майбутньому, не ухвалюйте імпульсивних та спонтанних рішень. Ретельно обмізковуйте кожне власне слово.





На правах реклами