Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий
- Якщо вам потрібно зварити багато буряків, виберіть овочі однакового розміру, щоб вони одночасно приготувалися;
- Добре помийте овочі, за необхідністю використовуючи щіточку. Перекладіть у каструлю та залийте водою, щоб вона покрила всі овочі;
- Ставте на середній вогонь та варіть до готовності. Якщо потрібно, в процесі доливайте окріп;
- Якщо ви не впевнені, що буряк солодкий, то після закипання додайте 1 ст. л. цукру, також це допоможе зберегти яскравий колір. Цього ж можна досягти, якщо влити 1 ст. л. яблучного оцту чи лимонного соку;
- Як правило, на приготування середнього розміру буряка йде 1-1,5 години;
- Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою, але не проколюйте багато разів, бо почне виходити сік, а нам це не потрібно;
- Потім злийте воду та залиште остигати в каструлі;
- Якщо зварені буряки залити холодною водою та залишити до повного охолодження, то шкірка зніматиметься краще;
- Приготувати буряк можна й в мультиварці в режимі Варка. Для середніх овочів ставте час 50-60 хвилин.
як варити буряк, салат з буряка, червоний борщ, червоний буряк, варений буряк, споживач
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 157
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 201
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 190
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 432
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 397