Ми у Facebook
18.02.2015, 14:27

У Рівному виступить найпопулярніший репер України

17 травня у Рівному на стадіоні «Мототрек» в рамках всеукраїнського туру виступить відомий український хіп-хоп виконавець ЯрмаК. Організатором концерту є івент агенція «Мегаподія», яку очолює Роман Яворський.
На сьогоднішній день ЯрмаК є найпопулярнішим репером України. На його рахунку вже два сольних альбоми(«ЯсЮТуба» та «Второй альбом») та альбом «Город Свободы» у складі гурту «Стольный Град». А вже незабаром артист випустить свій третій сольний альбом, який і презентує на концерті у Рівному.

Про життя та становлення хіп-хопера відзнято серіал «Як гартувався стайл». Сітком набув значної популярності серед української молоді.

Репер також не залишається осторонь від подій, що відбуваються у Україні. У лютому 2014 року ЯрмаК спільно з MC Tof презентував відеокліп на пісню «22», де відкрито підтримав Євромайдан та події, що відбувалися на вулиці Грушевського наприкінці січня того ж року. На відеопорталі YouTube за декілька днів це відео переглянули більше 100 тисяч разів.

Нагадаємо, у листопаді минулого року ЯрмаК з аншлагом виступив у Рівному. Тоді не всі бажаючі змогли потрапити на концерт, оскільки квитки швидко закінчилися.

Заходьте на сайт MoeMisto та знаходьте безліч цікавих заходів для себе та друзів.


Квитки можна придбати у мережі магазинів «Музон».

Перші 100 квитків можна придбати за акційною ціною 69 гривень, наступні 200 квитків - за 79 гривень.
Попередній продаж квитків(до 17 травня): 89 гривень;
У день концерту(17 травня): 100 гривень;





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ