Ми у Facebook
28.04.2015, 17:45

Завтра у Львові ОДЕК стартує в аматорському Чемпіонаті України - календар

29 квітня матчем проти львівської команди «Опір» бронзовий призер Чемпіонату України серед аматорських команд сезону 2014 року ОДЕК (Оржів) розпочне боротьбу за медалі цьогорічної любительскої ліги.
Крім ОДЕКа, участь в Чемпіонаті планували взяти ще дві команди з Рівненської області, але в останній момент ці клуби відмовилися. Нагадаємо, що у сезоні 2014 року у Кубку України сеерд аматорів старутвали сарненський «Маяк» та ФК «Малинськ».

У сезоні 2015 року змагання пройдуть за новою схемою, а груповий етап чемпіонату 2015 року складатиметься з двох частин. У першій частині 16 команд, розділені на 4 групи по 4 команди за територіальним принципом, грають кожна з кожною за коловою системою у два кола (вдома, виїзд).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кількість претендентів на Кубок області з футболу зменшилася до восьми

Кубок області з футболу розпочався без сенсацій

З кожної з груп до другої частини групового етапу виходять команди, які посядуть 1-3 місця (з урахуванням очок набраних в матчах між собою). Такі команди формують 2 групи по 6 команд – А та Б. До фінального етапу чемпіонату виходять команди, які посядуть 1-4 місця в групах А та Б.

Склад групи 1.

1. «Опір» (Львів)
2. «Рух» (Винники Львівської області)
3. ФК «Вінниця»
4. ОДЕК (Оржів Рівненської області)

КАЛЕНДАР МАТЧІВ.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ