Ми у Facebook
08.04.2003, 19:19

Для Абдуллаєва Сорока й досі “шеф”

Днями на базі нашої області відбулося спільне засідання колегії Рівненської облдержадміністрації та Державного департаменту автомобільного транспорту України за участю Державного секретаря Міністерства транспорту України Ельбруса Абдуллаєва, інших високих посадовців
Вже на початку засідання київський гість та голова облдержадміністрації зробили один одному комплімент, взаємно “обізвавши” шефом. Це присутні, особливо представники місцевих ЗМІ, сприйняли з розумінням, оскільки всі знають про небайдужість Миколи Сороки до “автомобільної” теми, як і те, що пан Абдуллаєв свого часу був його першим заступником.
Після того, як розмова перейшла у ділове русло, були розглянуті питання про Програму розвитку автотранспортного обслуговування населення у сільській місцевості на 2003-2004 роки, а також про організацію виконання програм розвитку автомобільного транспорту загального користування у Рівненській області на 2003 - 2007 роки та “Сільський автобус” на 2003-2004 роки.
Очевидно, що така кількість розроблених документів обумовлена вкрай незадовільним автобусним сполученням у сільській місцевості (всього 55,7 відсотка від потреби), розбитими сільськими дорогами, незбалансованістю в роботі між органами місцевого самоврядування, дорожніми організаціями та перевізниками.
Становище ускладнюється й тим, що рентабельність маршрутів дуже часто вступає у протиріччя з їх соціальною важливістю. На жаль, приватні перевізники, які давно вже заткнули за пояс державних, рідко зважають на інтереси простих людей. Сумнівно, що вони в найближчій перспективі змінять свою думку, підкріплену чималою щоденною виручкою.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини