Ми у Facebook
19.03.2008, 00:00

Герасимчук знову очолить ДАІ?

Інтригу з поверненням Едуарда Герасимчука на посаду начальника управління ДАІ загострив керівник рівненської міліції Ярослав Голомша. На прес-конференції пан Голомша зазначив, що питання про масове повернення старих кадрів у міліцію не стоїть. Проте додав: Едуард Герасимчук думав знову зайняти посаду начальника обласної ДАІ.

Кадрові зміни проходять, бо протягом двох місяців, які працюю на Рівненщині, побачив, з ким можна йти далі, а хто не сповідує мою філософію, — наголосив начальник рівненської міліції Ярослав ГОЛОМША. — Проте питання про масове повернення старих кадрів не стоїть. Іде професійний підбір. Я сюди прийшов з міністерства, тому знаю кожного. Довгий час працював у службі внутрішньої безпеки, тому в мене немає проблем, щоб вивчити людину та дізнатися, хто чим дихає. Стосовно Герасимчука, то він сам думав, що претендуватиме на посаду начальника ДАІ. Але нині це питання не стоїть.

Про своє повернення на посаду керівника обласних автоінспекторів Едуард ГЕРАСИМЧУК каже, що “вперше чує”:

— Навіть не планував це робити. Скажу, що жоден начальник обласного управління міліції не вирішує кадрові питання. Все погоджується у Києві. Можливо, хтось у столиці про мене і клопотав.








На правах реклами