Ми у Facebook
19.06.2008, 02:43

Едуард Герасимчук чекає вибачення

Колишній начальник управління ДАІ в Рівненській області Едуард ГЕРАСИМЧУК здобув, здається, остаточну перемогу в конфлікті з Анатолієм ОНИЩУКОМ. Верховний Суд, куди голова Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України подав касаційну скаргу, залишив у силі рішення міського суду Рівного.
Зокрема, міський суд зобов’язав Анатолія Онищука публічно попросити вибачення в Едуарда Герасимчука та спростувати поширені відомості, які не відповідають дійсності. Йдеться про заяви, які на прес-конференції 15 листопада 2006 року виголосив тоді ще заступник голови профспілки. Колишнього начальника ДАІ обурило те, що “його призначення на посаду начальника відділу ДАІ відбулося у результаті торгів”. Образився Едуард Герасимчук також на слова Анатолія Онищука щодо розслідування аварії за участю його сина Данила. Особливо обурила пана Герасимчука інформація, що його зараховано до “числа прохіндеїв, проходимців, прохвостів, до осіб, які повлазили на службу в міліцію та у яких немає місця, де печатку ставити”.
— Анатолій Онищук досі не виконав рішення суду, хоча це мав зробити у термін до десяти днів після винесення ухвали Верховного Суду, що відбулося ще 24 квітня, — зазначив кореспонденту “ОГО” нині консультант комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією Едуард ГЕРАСИМЧУК. — За це передбачена кримінальна відповідальність. Нині справа перебуває в прокуратурі Печерського району Києва. Сподіваюся, що там його змусять виконати рішення суду.
Натомість голова Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Анатолій ОНИЩУК не збирається складати зброю. Він наголосив, що “в справі з Едуардом Герасимчуком рано ставити крапку”.
— У мене є можливість довести правду, — заявив у телефонній розмові пан Онищук. — Найближчим часом планую це зробити.





На правах реклами