Ми у Facebook
04.03.2009, 17:09

Людмила Кушнер - головний скарбник області

№ 4 у рейтингу Людмила Кушнер, начальник Головного фінансового управління в Рівненській області
Високе місце в рейтингу Людмила КУШНЕР отримала невипадково. Ця жінка контролює бюджет цілої області, адже очолює головне фінансове управління Рівненської облдержадміністрації. Надзвичайно компетентна у всьому, що стосується видатків і надходжень від різних галузей економіки краю. Будь-яку цифру під час обговорення бюджету області на комісіях чи сесії обласної ради називає по пам’яті, без копирсання у паперах.
Ніколи не конфліктує з депутатами та чиновниками. Каже, що гроші люблять тишу й не терплять нервовості. Саме концентрація та виваженість — головні риси характеру головної фінансистки області. Щоб не бути заангажованою, відмовилася від мандата депутата обласної ради. Також тричі відхилила пропозицію комерційних банків.
— Щоб стати професіоналом, необхідно пройти шлях від рядового працівника до керівника, — пояснює пані Кушнер. — Я два місяці обдумувала пропозицію очолити кредитний відділ одного комерційного банку. Це стало великими іспитом для мене, адже пропонували значно вищу заробітну плату. Зрештою все зважила та відмовилася, бо вважаю: знати досконало свої обов’язки можна лише в одній галузі. Як можна керувати іншим відділом чи управлінням, якщо не пройшов усі його щаблі?





На правах реклами