Ми у Facebook
13.01.2010, 16:11

“Будинку Одягу” більше не буде

Із 1 січня 2010 року не працює торговельний центр “Будинок Одягу”, що у центрі Рівного. Невдовзі на його місці відкриється новий торговельний центр “ЗЛАТА ПЛАЗА”, реконструкція якого наразі завершується.
Нагадаємо, будівельні роботи стартували у 2007 році. Вже у 2009 році було відкрито частину оновленого майдану Короленка та новий центральний вхід “Будинку Одягу”. Сьогодні завершується реконструкція.
— Разом із 2009 роком пішов в історію і “Будинок Одягу”, — зазначає директор АТЗТ “Фірма Одяг” Сергій БІЛІЧУК. — У 2010 році рівнян чекають вже в оновленому ТЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА”, який, сподіваємось, стане гідним послідовником улюбленого рівнянами магазину. Орієнтовно через півтора-два місяці почнуть працювати перший та мінус перший поверхи.
Передбачається, що в новому ТЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА” працюватиме продовольчий супермаркет “Фуршет”, аптечний супермаркет, великі магазини канцелярії та спорттоварів, зоологічний та книжковий магазини, крамниці сувенірів та квітів, вишуканої парфумерії та прикрас. Звісно ж, будуть тут одяг та взуття. Оновлений торговельний центр відповідатиме сучасним вимогам, значно розшириться його функціональність.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ