Ми у Facebook
05.08.2010, 15:52

Рівнянка Юлія Маркевич взяла учать у міжнародному конкурсі краси в Бейруті [ФОТО]

Рівненська красуня увійшла у тридцятку найкрасивіших топ-моделей за версією World next top model-2010. Днями Юлія МАРКЕВИЧ повернулась з міжнародного конкурсу краси у ліванському Бейруті.
За два тижні конкурсу дівчина встигла взяти учать у показах мод Fashion TV, рекламних роликах і знятися в кліпі Джо Ашкара.

Потрапити на міжнародний конкурс краси для Юлії виявилось не так складно. Хоч останнім часом вона не співпрацювала з модельними агентствами, та контакти і зв’язки мала:
— Відправила свої фото на кастинг, який проводило закордонне агентство “Тайл Івенс”. І вже за кілька днів мені повідомили, що я потрапила у фінал конкурсу World next top model-2010.

Дівчина охоче вирушила на два тижні до Лівану. Втім на конкурсі представляла Угорщину, а честь України відстоювала інша красуня. Під час підготовки до фіналу конкурсу з дівчатами працювали не тільки хореографи, стилісти та фотографи. Красуні брали учать у показах мод світових брендів, рекламних акціях, навіть знялись у кліпі ліванського виконавця Джо Ашкара.
— Що цікаво — нас скрізь супроводжували суворі охоронці, хоча Ліван зараз мирна країна. Фінал конкурсу відбувався 27 липня в відомому казино Du Liban, — розповіла Юлія. — Такий конкурс — це найвищий рівень шоу. Мені найбільше сподобався вихід у дизайнерських вечірніх сукнях.

Потрапити до 12 найкрасивіших чи здобути титул дівчині не пощастило. Проте рівненська красуня й надалі змагатиметься на міжнародних конкурсах. Адже її уже запросили у Туреччину на конкурс Міss Fashion TV.




Фото надані Юлією Меркевич





На правах реклами