Ми у Facebook
30.09.2010, 10:26

Вибір "ОГО". Жінка з надійним реноме — Надія ГЛАДКЕВИЧ

Посада: генеральний директор ЗАТ “РЕНОМЕ”. Вік: 47 років.
Надія Гладкевич очолює ЗАТ “РЕНОМЕ” — одне з найбільш відомих підприємств Рівного. З невеликого кооперативу за кілька десятків років воно перетворилося на потужну та успішну компанію, яка працює у різних галузях економіки. Зокрема, у будівництві, виробництві ПВХ-конструкцій, вирощуванні риби, сфері банківського самообслуговування та фотопослуг. Надія Федорівна не відділяє себе від “РЕНОМЕ”, адже присвятила йому майже 20 років свого життя.

Послужний список Надії Гладкевич невеликий. За час своєї трудової діяльності вона змінила місце роботи лише двічі.

Навчалася в Київському політехнічному інституті. Надія Гладкевич часто згадує, як в інституті професор Павлов казав студентам її факультету, що всі вони — майбутні керівники. З часом прогнози збулися. Після закінчення інституту у 1986 році Надія Гладкевич пішла працювати на Рівненський радіотехнічний завод. Як інженер-системотехнік створювала систему управління технологічними процесами для заводу.

Пропрацювала на підприємстві чотири роки. На початку 90-х із розпадом Радянського Союзу та розквітом “ери кооперативів” Надія Гладкевич перейшла на роботу до кооперативу “Восток програма”, що був першим юридичним утворенням майбутньої компанії “РЕНОМЕ”. Тоді багато хто з її колег не підтримав такого рішення. Втім, жінка вирішила ризикнути і виграти. Адже в той час кооперативи давали можливість робити щось нове. Тож на “РЕНОМЕ” Надія Гладкевич працює з перших місяців заснування. На підприємстві пройшла шлях від програміста до директора департаменту комп'ютерних технологій, а згодом й директора комп'ютерної фірми. Як відомо, поганий той солдат, який не хоче бути генералом. Стати генеральним директором прагнула й Надія Гладкевич. У 2004 році мрія здійснилася.

Втім, зупинятися на цьому Надія Гладкевич не хоче. Її мета — розвинути в Україні корисне і довговічне виробництво. Реалізація задуму вже розпочалася. Триває підготовка до будівництва заводу будівельних матеріалів європейського рівня.
Багато уваги компанія під керівництвом Надії Гладкевич приділяє й благодійництву. Вона допомагає дитячим будинкам, лікарням, соціальним установам. Чи не найбільше уваги приділяє дітям з особливими потребами.

І хоч компанія “РЕНОМЕ” забирає багато часу, та коли таки з'являється вільний день, Надія Федорівна любить збирати гриби, а взимку — кататися на лижах. Спокійний відпочинок на березі моря — не для неї. Тільки постійний і активний рух вперед — такий основний життєвий принцип.

Надія Гладкевич у шлюбі з чоловіком Олександром ще зі студентських років. Має доньку Олександру, яку вважає своєю подругою та найбільшим досягненням у житті.





На правах реклами