Ми у Facebook
07.01.2011, 20:11

У столиці на Майдані Незалежності святкують Різдво

Люди зібралися на Майдані Незалежності, аби разом заспівати народні пісні, колядки та потанцювати. Усе присмачують різдвяною кутею, узваром та концертною програмою.
Про це повідомляє 24tv.com.ua

Організатори свята тішаться, з кожним роком все більше людей приходять святкувати Різдво на головну площу столиці.

“Кожен рік святкування і відзначення цих свят - це є кроком вперед, тому що збирається багато людей, більше гостей у місті Києві. Проведення цього свята саме на Майдані Незалежності - на головній площі столиці - я вважаю, що це якраз ще один крок до ще більшого залучення киян до цього святкування і відродження, звичайно, традицій”, - вважає начальник Головного управління у справах національностей і релігій КМДА Ольга Власенко.

“Це наша українська традиція - поєднання церковного богослужбового з народним традиційним. Як Христос є істинний Бог і істинна людина, так і ми - молимося в храмі, і святкуємо вдома і на площі”, - каже голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ Протоієрей Георгій Коваленко.

Самі ж кияни та гості встигли і вдома з рідними посидіти, і на Майдані повеселитися. Масові різдвяні гуляння у Києві проходять не лише у центрі міста. Майже в кожному районі киян розважають вертепом та концертами з різдвяними колядками та піснями.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ