Ми у Facebook
01.02.2011, 15:29

Міський голова Рівного пройшов перевірку на культурну приналежність

Після скандалів навколо об'єднання музичних шкіл міста, його знову підперли до стінки звинуваченнями у руйнації міських будинків культури. Сьогодні Володимир Хомко зустрівся із колективом МБК імені Шевченка.
Мера обурили чутки про нібито продаж будинку культури — колектив же виступає проти злиття і зникнення їх установи з карти міста.

Вчора у Будинку культури не було жодного концерту. Та у залі людно — а в ролі глядачів — колектив закладу. Адже подія дня — зустріч з міським головою, від рішення якого залежить, хто з працівників Будинку культури невдовзі може стати безробітним. Та розпочали зі спростування чуток, що нібито Будинок культури хочуть продати, та й гуртки і колективи у ньому не діють.

Підозри міського голови та його власні інформаційні джерела вказали на працівників того ж таки Будинку культури і батьків, діти яких займаються у закладі. І ті й інші єдині в одному — Будинок культури не повинен зникнути з культурної карти міста.

Керівництво Будинку культури у свою чергу додає: рішення про об'єднання "Текстильника" з їхнім закладом прийняте поспішно.

Без суперечок не обійшлося, але врешті мер розпорядився призупинити виконання наказу про вивільнення працівників, але доти, поки триватимуть суди по палацу культури "Текстильник". Тож через місяці три обіцяє підняти питання про скорочення 15 ставок та об'єднання закладів.

А обговоривши всі проблемні питання, обіцяє навіть залишити за новоствореним закладом стару назву та адресу.






На правах реклами