Ми у Facebook
16.02.2011, 13:35

Рівнянка отримала диплом з рук прем'єр-міністра Канади

Днями з Канади до України повернулася тепер уже відома випускниця Рівненської гуманітарної гімназії, а нині студентка філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка й пластунка Соломія Бобровська. Там дівчина пройшла двомісячне стажування у канадському парламенті, по завершенні якого за особливі успіхи була відзначена дипломом Прем’єр-міністра Канади Стефена Гарпера.
– Окрему подяку слід висловити і Посольству України в Канаді та особисто панові послові Ігорю Осташу, які кожного року долучаються та підтримують українських студентів, – зазначила Соломія.

За словами випускниці, натхненником та директором Канадсько-Української парламентської Програми є Ігор Бардин, який вже протягом 20 років гідно виконує таку важливу роль і сподіваючись, як і більшість канадської діаспори, що випускники Канадсько-Української парламентської програми все-таки зможуть змінити пострадянське мислення української держави.

"Мені було важко було розлучатися з Канадою. Тим паче знаючи, що повертались ми в інакшу країну, зі зміненою Конституцією, країну, де втомилися жити ілюзіями та реформами. Але час знову ставати до роботи – засукати рукава і вперто полоти бур’ян", – наголосила Соломія.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ