Ми у Facebook
10.03.2011, 12:29

23 місце. Математика + жінка = депутат - Світлана ЛЕВИЦЬКА

Статус: завідувач кафедри математичного моделювання та інформаційних технологій в економіці Національного університету "Острозька академія", депутат Рівненської обласної ради
Світлана Левицька — жінка зі спокійним характером, проте, якщо треба довести співрозмовнику свою точку зору — знайде безліч аргументів і до кінця відстоюватиме свої погляди. Загалом, математика, мабуть, назавжди вплинула на характер пані Світлани, нагородивши такими якостями, як точність та переконливість.

А починалось все з рівненського "водника", який вона закінчила за спеціальністю "Економіка і організація водного господарства" і на все життя здружилась з цифрами. Нині має вже більше 100 науково-методичних праць, співавтор трьох підручників та одного навчального посібника з бухгалтерського обліку з грифом Міністерства освіти і науки України. Світлана Олексіївна не зупиняється на досягнутому. Активно вивчає англійську мову й завдяки наполегливості досягла у цій справі успіху. Це дозволило жінці факультативно викладати дисципліну "Організація обліку" англійською.

Світлана Левицька — сертифікований аудитор, член Рівненського відділення Аудиторської палати України. За активний волонтерський рух з вивчення податкової системи жінка нагороджена Почесною грамотою Головної державної податкової служби України, професор та доктор економічних наук. А після останніх місцевих виборів — ще й депутат Рівненської обласної ради.





На правах реклами