Ми у Facebook
10.03.2011, 14:27

18-19 місця. "Айболить" у спідниці - Вікторія ПОКОЄВЧУК

Статус: заступник начальника управління охорони здоров’я Рівненського міськвиконкому
Вікторія Покоєвчук у кріслі замначальника "медичного" управіння міста Рівного вже багато років. Сюди вона прийшла з Рівненської міської клінічної лікарні. Нині Вікторія Михайлівна не надто прагне публічності. Хоча свого часу вона частіше з’являлась у публічному житті, активно займалась різними громадськими проектами, пробувала свої сили у політиці й балотувалась до Рівненської міської ради.

Щоправда, тоді, у 2002 році, з депутатством не пощастило, і це, здається, не дуже засмутило пані Вікторію. Сьогодні вона здебільшого віддається роботі і проектам, пов’язаним з медициною міста. Навіть відмовилась йти у до міської ради. Хоча місце у списку однієї з партій пропонували прохідне.

Навряд чи вам вдасться побачити Вікторію Покоєвчук у білому халаті. Вона скоріше медичний менеджер, аніж медик у нашому традиційному уявленні. Це, мабуть, результат впливу колег-медиків з Європи та США, де її доводилось стажуватись. А ще, напевно, результатом цього впливу є різні новації і проекти, які часто впроваджує Вікторія Михайлівна.

Сама вона якось сказала: "Я вже звикла займатись чимось конкретним, що дає результат і приносить користь". Вікторія Покоєвчук навряд чи відмовить вам у допомозі, якщо ви до неї звернетесь і це буде в її силі. Мабуть, тому у неї багато друзів, серед яких — люди різних професій, статусів і достатку. Один місцевий політик якось сказав: "Віта Покоєвчук — це не просто жінка-медик. Це чудо — такий собі Айболить, тільки у спідниці".





На правах реклами