Ми у Facebook
19.05.2011, 12:40

Дні Європи у Рівному відзначатимуть колективним вальсом

фото з www.euroclub.rv.ua

Уже традиційні для України Дні Європи цьогоріч у Рівному відбуватимуться з особливим розмахом. Адже фактично розтягнуться від 19 до 22 травня.
Як розповіла начальник відділу міжнародних зв’язків Рівненського міськвиконкому Олена ПЕТРІВ, розпочнеться відзначення відкриттям інформаційної виставки, присвяченої містам-партнерам Рівного.

Затим програма “переміститься” у Рівненський міський Палац дітей та молоді. Своєрідним апогеєм відзначення Днів Європи у Рівному стане субота, 21 травня. Цього дня містом пройде європейський парад за участі керівників міста, генеральних консулів Республіки Польща та Чехії, європейських клубів та школярів. Останні крокуватимуть у національних костюмах народів Європи та нестимуть прапори європейських країн.

— Вперше у Рівному у суботу відбуватиметься майстер-клас “Танцюймо віденський вальс разом”. Всі охочі зможуть навчитися танцювати прямісінько на центральному майдані Рівного, — наголосила пані Петрів.

Окрім того, святкування супроводжуватиметься численними вікторинами, іграми та призами, які зацікавлять не лише членів шкільних європейських клубів, а й усіх рівнян.

Завершаться цьогорічні Дні Європи у неділю, 22 травня, вечором джазу за участі “Петер Баран тріо” з Польщі та луцького “Лучеськ Бенд”, який відбудеться у Міському палаці культури (“Текстильник”).





На правах реклами