Ми у Facebook
23.05.2011, 11:06

У Рівному знову пограбували відділення ПриватБанку [ОНОВЛЕНО]

Збиток становить майже 28 тисяч гривень.
Це сталось минулої суботи. Коли стрілки годинників наближалися до 15-ї години, в приміщення Рівненського відділення ПАТ "ПриватБанк", що на вулиці Гагаріна у Рівному, увірвались двоє чоловіків. Обличчя були заховані під масками.

Погрожуючи пістолетом, відібрали гроші у присутніх гроші та зникли.
Затримати грабіжників поки що не вдалося.

За повідомленням ВЗГ УМВС України в Рівненській області, збиток становить майже 28 тисяч гривень.

Працівники міліції порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу (Розбій), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна,а також встановили коло підозрюваних осіб. Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, що на Рівненщині досі нерозкрита низка грабежів.

У Рівному озброєні злочинці в масках пограбували ПриватБанк

У грудні минулого року було вчинено напад на працівників відділення ПриватБанку, яке працює на вулиці Шевченка у Рівному. Погрожуючи пістолетами, грабіжники почали вимагати гроші і навіть натиснули на курок.

— З ПриватБанку тоді злочинці винесли 120 тис. грн, це були долари, євро та гривні, — повідомила начальник ВЗГ УМВСУ Інна Березовська.

У Луцьку шукають зловмисників, які пограбували банк за "рівненським” сценарієм

Затримати розбійників за гарячими слідами не вдалося. А до того — ще 2 грудня невідомі в масках пограбували відділення Ощадбанку, що на вулиці Ювілейній, 7. Розшукати тих грабіжників міліції не вдалося, як і розкрити напад на магазин "Юлія", що на вулиці Фабричній у Рівному, та напад на експедиторів фірми у селі Пляшева Радивилівського району.

Джерело: Рівне Вечірнє





На правах реклами