Ми у Facebook
25.05.2011, 17:20

Комунальників Рівного ревізори "спіймали" на порушеннях

Рівненські ревізори виявили порушення в житлово-комунальному господарстві міста.
Про це OGO.ua повідомили у прес-службі КРУ в Рівненській області.

Ревізори КРУ в Рівненській області перевірили фінансово-господарську діяльність управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради з середини 2008 по кінець 2010 роки і виявили фінансових порушень на 897,59 тисячі гривень.

Більше половини з них, 456,215 тисячі гривень, становлять порушення, що призвели до втрат – завищення вартості будівельно-монтажних та проектних робіт. Решту, а це 430,14 тисячі гривень, - порушення, що не призвели до втрат.

Загалом, як повідомила заступник начальника управління Наталія Шевчук, в ході контрольного заходу ревізорами проведено понад 10 зустрічних звірок з підрядними організаціями і встановлено майже на 317 тисяч гривень фінансових порушень. Проведеною інвентаризацією нематеріальних активів, основних засобів, запасів та товарно-матеріальних цінностей було охоплено майна на понад 7 мільйонів гривень.

За результатами ревізії на 8 посадових осіб склали протоколи про адміністративне правопорушення. Для прийняття відповідного рішення міського голову Рівного проінформували про виявлені порушення.

Матеріали ревізії передали в правоохоронні органи, а керівнику установи направили вимоги щодо відшкодування збитків. Як повідомили в управлінні, на сьогоднішній день вже усунуто порушень майже на 300 тисяч гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ