Ми у Facebook
30.05.2011, 13:47

У Рівному прапорщик військової частини розпродував гранати по 70 гривень

Рівненські правоохоронці затримали на гарячому прапорщика 13 армійського корпусу. Підприємливий розпродував усім охочим бойові гранати РГД-5 по 70-170 гривень. Наразі правоохоронці встановлюють особи покупців.
Обороноздатність країни залежить від військових, адже на них Конституцією покладено цей обов’язок. Своє бачення зміцнення військової міці України мав прапорщик однієї з військових частин 13 армійського корпусу. А саме – він вирішив підтримати громадянську самооборону мешканців області бойовими гранатами.

За символічну "соціальну" компенсацію – від 70 до 170 гривень. "Свідомим" громадянам військовий продавав гранати РГД-5. Його благодійні наміри по достоїнству оцінили і вибагливі покупці під час контрольної закупівлі. От тільки покупцями виявились працівники рівненської міліції.

– На гарячому ми затримали прапорщика та ще двох його цивільних спільників, – розповів на прес-конференції начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. – Під час обшуку виявили хованку з 30 гранатами у військового вдома. Ще 111 гранат були заховані на робочому місці прапорщика. Зараз триває розслідування, а тим часом від виконання службових обов’язків відсторонений т.в.о. командира 13 армійського корпусу Ігор Колесник.

Так що покататися керівник військових на новому позашляховику УАЗ-3160 Hunter уже не встигне.

Тим часом правоохоронці шукають покупців гранат та встановлюють точну кількість уже реалізованого товару, щоб зловмисники не встигли використати гранати за призначенням.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ