Ми у Facebook
18.08.2011, 15:46

Хто з відомих рівнян потрапить у "ТОП-20: творці Незалежності"?

Завершується робота над проектом "ТОП-20: творці Незалежності", який реалізує до 20-річчя проголошення Незалежності України газета "ОГО".
Нагадаємо, що у номері за 25 серпня "ОГО" вмістить розповіді про 20 земляків, які відзначились в утвердженні незалежної України завдяки активній діяльності в різних сферах — політиці, бізнесі, освіті, громадській діяльності тощо. А відвідувачі порталу OGO.ua прочитають про героїв проекту у тематичному розділі "Люди нашого часу".

Обговорення потенційних учасників проекту, яке відбулось у коментарях на порталі, виявилось досить активним: читачі запропонували близько трьох десятків кандидатур. Хтось робив наголос на особах безпосередніх учасників становлення національно-демократичних сил на Рівненщині наприкінці 80-х — на початку 90-х років, вважаючи, що саме цим людям повинна належати ключова роль у проекті.

Інші слушно, як на мене, зауважували: незалежність — поняття позачасове, і внесок в утвердження незалежної України багато хто робить і нині, відтак творцями Незалежності мають право іменуватись всі ті, хто працює на Україну, для її блага — незалежно від того, чи йдеться про початок 90-х, чи про сьогодення.

Результат роботи над проектом журналістів "ОГО" читачі побачать зовсім скоро — спецвипуск "ТОП-20: творці Незалежності" побачить світ у четвер, 25 серпня.

Партнер проекту - партія "УДАР"







На правах реклами