Ми у Facebook
25.08.2011, 16:33

Жінка, яка будує — Надія ГЛАДКЕВИЧ

Статус: Генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ".
Завжди "РЕНОМЕ" у Рівному асоціюється з Віктором Матчуком, але після того, як Віктор Йосипович пішов у політику, в компанії з’явилось жіноче обличчя. Генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич достойно підхопила важелі правління. Член Рівненського міськвиконкому, активний громадський діяч, благодійниця і просто чарівна жінка — це все про Надію Гладкевич. Вона, у прямому сенсі, — будує Україну…

Про таких жінок часто говорять бізнес-леді. Бізнес-леді звучить холодно і сухо, і це не зовсім підходить до Надії Гладкевич. Справжні Близнюки — у бізнесі жорстка, вимоглива, прагматична, але разом з тим поєднує в собі чарівність, доброту і співчуття.

За фахом Надія Федорівна — інженер-системотехнік. Випускниця Київського політехнічного інституту, вона ще студенткою писала програму автоматизації виплаву в печах для Інституту електрозварювання імені Патона. Пізніше — створення системи управління технологічними процесами на Рівненському радіозаводі. Потім — робота в "РЕНОМЕ", з дня заснування.

Пройшла шлях від простого програміста до генерального директора. Якщо раніше був лише процес автоматизації, то тепер — розбудова й управління різними напрямами бізнесу.

На даний момент компанія під керівництвом Надії Гладкевич активно займається будівництвом. У той час, коли будівельна галузь переживає ненайкращі часи, будівельний напрям "РЕНОМЕ" динамічно розвивається. На рахунку компанії — будівельні об’єкти та житлові будинки тільки найвищої якості.

Але особливою гордістю підприємства є Рівненський онкологічний диспансер та історико-культурний центр "Пересопниця". Надія Гладкевич на чолі "РЕНОМЕ" у прямому значенні слів — відбудовує Україну. Окрім того, очолювана нею компанія постійно займається благодійністю. Надія Федорівна вірить у себе та свої сили і своїм оптимізмом та вірою заряджає людей навколо себе.





На правах реклами