Ми у Facebook
29.08.2011, 16:40

На День міста рівняни розважалися із "Zоряною" та "Мандрами"

Торік з Днем міста рівнян вітали гурти "Zоряна" та "Мандри"

Святкування Дня міста Рівного завершилося концертом, у якому взяли участь зірки української естради. Рівнян розважали рівненський гурт "Після 9-ти" й гості зі Львова - "Zоряна" та Майя. Хедлайнером свята виступив відомий столичний гурт "Мандри".
Кілька тисяч рівнян зібралися на майдані Незалежності, аби відсвяткувати День міста, послухати приємну українську музику та потанцювати.

Першим рівнян привітав місцевий гурт "Після 9-ти". Хлопці виконали декілька пісень і дали гарний старт святковому концерту.

Далі мешканців Рівного вітали гості, що опинилися у нашому місті вперше. Це були солістка ансамблю Збройних Сил України, полтавчанка Ярослава Кривошеєва та лауреати різних всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів Валерія Іващенко і Анна Лойко з Одещини та Сергій Удовіченко з Донецької області:

— Ми вперше у Рівному і нам дуже тут подобається, — майже в один голос говорять Валерія, Анна та Сергій. — Дуже гарне і затишне місто, привітні люди. Якщо запросять, то залюбки приїдемо ще.



Львів'янка Майя (Майя Мігаль) подарувала рівнянам веселі пісні, а дівчата, що підтанцьовували їй, зачарували усіх хлопців на майдані східними танцями.



Ще одна львів'янка Zоряна з однойменним гуртом "Zоряна" своїми запальними піснями й танцями змусила танцювати весь майдан. Під кінець виступу Зоряна влаштувала імпровізоване "Караоке на Майдані". Вона пішла з мікрофоном "у народ" й запрошувала дівчат поспівати її пісні.



Родзинкою вечора став гурт "Мандри". Лідер гурту Фома привітав рівнян зі святом і пригадав, що виступає тут уже не вперше. Також він відзначив, що йому дуже подобається рівненська публіка. "Мандри" виконали багато своїх відомих хітів і декілька абсолютно нових пісень, а рівняни віддячили їм танцями й оплесками.



По завершенні концерту відбувся святковий салют, що, за відгуками очевидців, став чи не найкращим за всі часи святкування Дня міста.





На правах реклами