Ми у Facebook
29.09.2011, 11:07

Вибір "ОГО". Анатолій КАМІНСЬКИЙ — Експерт з якості

Посада: генеральний директор ДП "Рівнестандартметрологія"
Анатолій Камінський півтора року слідкує за тим, щоб мешканці Рівненщини отримували лише якісні товари та послуги. Очолюване ним підприємство сертифікує усю продукцію, яку виробляють в області та експортують з неї.

Анатолій Іванович — депутат Рівненської обласної ради п’яти скликань. Заслужений працівник сільського господарства України (2000). Нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом.

Анатолій Камінський народився на Кореччині у селі Крилів. Вищу освіту здобув в Українській сільськогосподарській академії. Очоливши у 23 роки колгосп "Зоря", став наймолодшим головою колгоспу в Україні. Впродовж 1998-2005 рр. працював головою Рівненської районної державної адміністрації. Після цього став віце-президентом групи компаній "Інсеко". Із 2010 року — генеральний директор ДП "Рівненський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації".

Анатолій Іванович не скаржиться на майже постійну зайнятість. Каже, що основне захоплення у його житті — це саме робота, адже батьки просто не навчили відпочивати. Важка і постійна праця, без якої неможливе життя у селі, виховало у ньому відповідальність та наполегливість.

Та, незважаючи на щільний робочий графік, Анатолій Камінський знаходить час і для своїх рідних. Разом із дружиною Ольгою Андріївною чоловік виховав сина Дмитра та доньку Іванну. А справжньою втіхою для Анатолія Івановича стали двоє онуків, які цього року пішли у перший клас. Разом із Анатолієм та Ольгою він ходить по магазинах та їздить на природу, відвідує рідне село.
Іноді головний борець за якість товарів та послуг на Рівненщині вибирається на пікнік. Там разом зі своїми друзями Анатолій Іванович гуляє та смажить шашлики. Зрідка присвячує час полюванню.

Допомагаючи впроваджувати високі стандарти, Анатолій Камінський сприяє тому, аби місцеві виробники отримували національне визнання. Саме завдяки співпраці із ДП "Рівнестандартметрологія" підприємства нашої області мають змогу потрапити у такий престижний всеукраїнський конкурс якості продукції, як "100 кращих товарів України".

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами