Ми у Facebook
29.09.2011, 11:11

19-20 місця. Володимир НОВАК — Містер Ікс

Посада: заступник голови Рівненської облдержадміністрації
Вік: 47 років
Якби з Володимира Новака писали “фірмову” для “Сімнадцяти миттєвостей весни” анкету, то кращого персонажа, мабуть, не знайшли б. “Не помічений”, “не був”, “позитивний”. Останній, певно, саме тому, що “не помічений” чи “не був”. За всі роки роботи в обласній адміністрації пан Володимир нічим себе не скомпрометував (діяльність “підвладної” йому сфери житлового господарства до уваги не беремо). Здавалось би, містер Ікс настільки добре замаскувався.

"Журналісти — як прориви на теплотрасі. Ніколи не знаєш, чого від них чекати", — сказав про працівників місцевих засобів інформації Володимир Новак напередодні професійного свята. Аби не зраджувати такому іміджу, доведеться відкрити кілька таємниць і про пана Новака. Втім, на те штат адміністрації й жіночий, щоб у результаті таємне таки стало явним. І якщо не все, то принаймні добряча його частина.

Виправка, манери, уміння тримати себе в руках, а ситуацію під контролем — не залишають пана Володимира поза увагою. Його довгожительство на олімпі обласної державної адміністрації забезпечене також зваженістю та розсудливістю.

Кажуть, він завжди добре обмірковує, що й кому говорити, а тому зайвого від нього не почуєш. Якщо щось і зронить, то не випадково. Це так, до слова ;)

До речі, про слова: вони у Новака для кожного особливі, так би мовити, індивідуальний підхід. Комусь строго і сухо, комусь афоризмами, а комусь жартом чи кумедною історією, але потрібну інформацію він передає. І хоч на підпорядковану йому “комуналку” грошей завжди бракує, завдання він ставить настільки чітко, що не виконати їх просто нереально. Крутись, як хочеш, а усмішка під гусарськими вусами Новака має зберігатись.

Є у пана Володимира і слабинка — його любов до історії. Не так до самих подій, як цінних архітектурних знахідок, особливо тих, що зберігали ґрунти Рівненщини. Кажуть, що про результати роботи археологів у Пересопниці першим дізнавався саме Новак (хоч до посадових обов’язків це не має жодного стосунку). Так само він перший знав і про цінність тих чи інших знахідок. Кажуть, він перший про це й розповідав. Але робив це по-своєму, "по-шпигунськи", так би мовити, ховаючись за маскою.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами