Ми у Facebook
29.09.2011, 11:29

15-18 місця. Василь ЛАЗУТКО — Небагатослівний полковник

Посада: начальник УМВСУ в Рівненській області
Вік: 53 роки
Керівник міліції області Василь Лазутко з першого дня роботи на Рівненщині зарекомендував себе як типовий представник діючої влади. Чимало гучних злочинів він коментує журналістам особисто, проте слова у розмові детально добирає, а від незручних запитань рятується посмішкою. Так же спокійно і зважено Лазутко змінив майже всі ключові міліцейські кадри в області — "без шуму й пилюки".
За своє міліцейське життя Василь Іванович встиг "засвітитись" і на Донеччині, і в столиці.

Народився чільник міліції Рівненщини 2 жовтня 1958 року у с.Велика Ловча Суразького району Брянської області. Закінчив Київську вищу школу МВС. Пройшов шлях від інспектора карного розшуку Харцизького міськвідділу міліції Донецької області до заступника начальника. Згодом працював заступником начальника управління карного розшуку в Київській області, начальником Києво-Святошинського районного відділу, начальником УКР ГУМВС України в Київській області та начальником Мінського РУ ГУМВС України в Києві.

Наступних три роки обіймав посаду першого заступника начальника УМВС України на Південно-Західній залізниці. У 2004-2005 роках працював у центральному апараті МВС. З 2005 по 2010 року у міліцейській біографії офіційна "біла пляма", з нечисленних джерел в Інтернеті можна дізнатися, що без діла теж не сидів. Після повернення донецьких у владу — місце в міліції знайшлось і для пана Лазутка. Із 2010 року він — заступник начальника Департаменту карного розшуку МВС. А на початку 2011 призначений керівником міліції Рівненщини замість одіозного генерала Олега Сала. Таким чином за останній десяток років став першим східним варягом у міліції краю. До цього правоохоронцями керували переважно місцеві та львівські міліціонери.
Пан Лазутко — суворий і врівноважений, принаймні на публіці. Він завжди готовий розповідати про те, що вигідно йому.

А незручних запитань і тем зазвичай уникає за допомогою посмішки і фрази "Все то ви знаєте". "Тихіше їдеш — далі будеш" — за цим принципом будує діяльність новий керівник міліції. У суперечках з місцевим політичним бомондом помічений не був, заміну підлеглих керівників провів майже не помічено.

Кажуть — так працюватиме Лазутко у Рівному до отримання чергового звання генерала та відкликання до столиці. Така у нас уже традиція.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ