Ми у Facebook
29.09.2011, 14:39

Вибір "ОГО". Юрій ВОЗНЮК — Економічний “фронтовик”

Посада: фінансовий директор ТзОВ фірма "Екорембуд ЛТД", депутат Рівненської міської ради, голова Рівненської міської організації політичної партії “Фронт Змін”
Вік: 31 рік
Не помітити його у міській сесійній залі просто неможливо. Із цим погодиться, мабуть, кожен, хто хоч раз був на засіданні Рівнеради. І не лише тому, що Юрій Вознюк займає місце у першому ряду та очолює фракцію “Фронту Змін”.

Молодий, амбітний депутат щоразу доводить, що зайняв це місце недарма. Він бере активну участь в обговоренні питань, що стосуються економіки, проблем бізнесу та залучення інвестицій. Нерідко саме його репліка покладає край дискусіям, адже складно не погодитися із лаконічно висловленим аргументом. Так само чітко й злагоджено працює депутатська комісія, яку він очолює. Можливо, саме тому до зауважень комісії Рівнеради з питань економіки, підприємництва та залучення інвестицій завжди прислухаються.

Почуватися як риба у воді у фінансовій сфері пану Юрію дозволяє освіта. Він закінчив факультет економіки Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка С.Дем’янчука за спеціальністю “Фінанси”. Нині Юрій Вознюк продовжує вчитися — працює над дисертацією “Фінансування інвестиційної діяльності підприємств нафто-газової промисловості”, аспірант Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана.

Втім, володіти знаннями мало, потрібно їх вдало застосовувати на практиці. У тому, що вміє це робити, Юрій Вознюк довів, ставши співзасновником, а згодом і фінансовим директором ТзОВ фірма "Екорембуд ЛТД". Підприємство, що спеціалізується на промисловому будівництві на території України та Росії, добре зарекомендувало себе на будівельному ринку.

Окрім професійних здобутків, Юрій Вознюк збудував чи не найвагоміший об’єкт — власну сім’ю. Разом із дружиною Аллою, яка працює директором ПП ТА "Жюль Верн", виховують трьох дітей. Синам Владу й Андрію виповнилося вісім та два роки, а донечці Майї — шість. А найкращий відпочинок, чоловічий, — це мисливство, риболовля та спорт.

Організованість та цілеспрямованість — якості, які дозволяють встигати все, і виділити час для себе. Це не так вже й складно, упевнений Юрій Вознюк, якщо керуєшся принципом: навчайся так, наче тобі доведеться жити вічно, живи так, наче тобі доведеться померти завтра!

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами