Ми у Facebook
29.09.2011, 15:58

10-11 місця. Микола ШЕРШУН — Лісовий авторитет

Посада: народний депутат України, лідер обласної організації Народної партії
Вік: 59 років
Миколі Харитоновичу, мабуть, можна впевнено давати звання найстабільнішого народного депутата України від Рівненщини. Тихим сапом, як то кажуть... Здається, він злегка віддалився від політичної діяльності. Однак сарафанне радіо постійно доносить до вух новини про спонсорські та благодійні діяння Шершуна на теренах рідної Костопільщини.

Віддамо належне Миколі Харитоновичу, що в його ситуації така стратегічна поведінка давала йому набагато більше результатів, ніж дороговартісний піар мегасучасними "американськими методами". Шершун тричі був нардепом. Двічі, щоправда, йому довелося пожити без цього "звання". Але не через власну особистість, а через розстановки на політичному поприщі. Свого часу "ОГО" писала: "Послідовність у "ставці" на колишню Аграрну партію свого часу коштувала йому пропущеного депутатського терміну в 1998-му ("списочник" Шершун не пройшов до парламенту, бо АПУ не подолала прохідного бар'єру) та року поза Верховною Радою в 2006-му, коли блок нинішнього спікера, створений на базі колишньої Аграрної, а згодом Народної, партії також “пролетів” повз парламент".

Втім, нині Шершун почувається більш ніж впевнено. Подейкують, що місцеве районне населення прямо "молиться" на нардепа. Настільки великий його вплив саме на лісову галузь Рівненщини. Звісно, ліс завжди був "головним козирем" Шершуна, яким, до слова, він вмів вчасно скористатися. До козирних карт впливовості Шершуна додався таки прийнятий ВРУ "Про бурштин", одним з авторів якого є Микола Харитонович. Однак, козирність Закону навіть не в тому, як він спрощує життя бурштинових підприємцям, Рівненщини зокрема. А в тому, що Шершун успішно показав, як він може впливати на законодавчі процеси у країні та як не надто оперативно, але впевнено здатен лобіювати щось у ВРУ.

Микола Шершун одружений, виховує трьох уже дорослих дітей: доньок Оксану й Ольгу та сина Сергія.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ