Ми у Facebook
29.09.2011, 16:20

Вибір "ОГО". Володимир СИНЯК — Головний фармацевт області

Посада: генеральний директор ТДВ "Рівнефармація"
Вік: 64 роки
У кожній з галузей економіки Рівненщини є люди, яких по праву вважають старійшиною. Володимир Синяк є одним з найповажніших людей у галузі фармації. Він стояв біля витоків цієї галузі на зорі Незалежності, вів її через буремні роки криз до розквіту. Зараз Володимир Васильович очолює обласну фармацевтичну асоціацію, а також є генеральним директором товариства з додатковою відповідальністю "Рівнефармація".

Той знає улюблену роботу, хто все життя віддає їй, пізнає до найменших тонкощів. Володимир Васильович віддав медицині та фармації все життя. У цій царині він пройшов кожну сходинку, пізнав усі тонкощі. А почалося все ще 27 листопада 1946 року. Тоді у смт Мізоч Здолбунівського району Рівненської області народився Володимир Синяк.

Одразу ж після здобуття початкової освіти Володимир Васильович пов'язав життя з медициною У 1970 році закінчив фармацевтичний факультет Львівського медичного інституту. Пізніше доля занесла його аж у далекий Казахстан. У місті Октябрьск у 1970-1971 роках працював начальником контрольно-аналітичної лабораторії. Втім, потім повернувся на рідну Рівненщину та продовжив працювати у своїй улюбленій галузі. Спочатку — фармінспектором Рівненського обласного аптечного управління, потім — провізором-аналітиком контрольно-аналітичної лабораторії. Професіоналізм та високі професійні якості молодого спеціаліста відзначили, і з 1976 він працює заступником начальника Рівненського обласного аптечного управління. А у часи перебудови та початку Незалежності України очолює колектив Рівненського обласного виробничого об’єднання "Фармація" (1989-1996 рр.). У 1996 році тодішнього генерального директора обирають головою правління ВАТ "Рівнефармація", а з 2010 року — генеральним директором товариства з додатковою відповідальністю "Рівнефармація".

— Ми бережемо традиції колективу, в якому працює 400 осіб, і матеріальну базу "Рівнефармації", — наголошує Володимир Синяк. — Так, постійно підтримуємо працівників аптек, пенсіонерів, ветеранів. Це об’єднує колектив, дає поштовх до продуктивної праці. Якщо відкриваємо нову аптеку, обов’язково запрошуємо на свято малозабезпечених громадян і безкоштовно відпускаємо їм ліки.

І справді, проблеми рівнян Володимир Васильович пропускає через своє серце. Тому громадську роботу вправно поєднує з основною. З 2002 року — голова галузевої організації роботодавців "Фармація" Рівненської області, понад 20 років є членом колегії Управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації.

Володимир Синяк — провізор-організатор вищої кваліфікаційної категорії, відмінник охорони здоров’я. З 1997 року — заслужений працівник охорони здоров’я, нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Вільно володіє російською та польською мовами. Захоплюється полюванням, риболовлею, фольклором. Одружений, Має сина, доньку та онуку Соломійку.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами