Ми у Facebook
29.09.2011, 16:35

7-8 місця. Галина КУЛЬЧИНСЬКА — “Нас не догонишь!”

Посада: заступник міського голови Рівного
Вік: 50 років
Взявши невелику паузу, Галина Кульчинська кинулася у бій за креативну першість з Олексієм Губановим з новою силою. У хід пішла вся зброя — і стара, і нова. Але не оригінальна.

Спершу пані Галина та чи не весь керівний склад виконкому воювали за і проти об’єднання міських закладів культури й музичних шкіл. Негатив, якого нахапалися їхні рейтинги з початку року, треба було змивати. Ні, не кров’ю, а появою нової людини — начальника управління культури. Його кандидатуру відстоювали, шукаючи “дірки” у законах. І таки знайшли. А в підпорядкуванні пані Галини з’явився молодий, привабливий та з чистою, як сльоза, репутацією Роман Гриценюк.

Аби закріпити успіх, велосипед не винаходили. Пані Галина вирішила повторити забуте: акцію “Молодий та здоровий” і повернути у Рівне “Вишитий рекорд”. І перше, і друге, перевірене кілька років тому, спрацювало. До того ж навіть перевершило всі очікування. Тих, хто до обстеження вважав себе молодим і здоровим, стало на півтисячі більше. Щоправда, скільки з них таки отримали сертифікат — питання за сімома замками. А от активним рівнянам у вишиванках забракло... реєстраційних карток. Втім, організаторів така “халепа” не засмутила (на відміну від багатьох учасників рекорду, які залишилися ні з чим), а навпаки потішила — Рівне знову вишивана столиця, а у скарбничці пані Галини іще один бал за активність.

Промахом міської влади, яка нібито відмовилась оплатити участь рівнян у першому сезоні шоу “Майдан’s”, називали відсутність нашої команди на екранах телевізора щосуботи. Та не була б це пані Галина, аби не повернула таку прикрість собі ж на користь. Замість столичного “Майдан’s” у Рівному запустили “Май денс”. Затанцювали три мікрорайони, а з ними й усі інші. А правильний піар привів на змагання у Рівне ще й продюсерів всеукраїнського проекту. У результаті: міська команда танцює на Майдані Незалежності у Києві, пані Галина підтримує їх своєю присутністю поряд, есемесками, які активно відправляє (принаймні про це говорить), та пошуком спонсорів. І, звісно, ще один плюсик заступниці мера.

Аби її не звинуватили у “танцювальній заангажованості” (нагадаємо, що Роман Гриценюк керує танцювальним ансамблем), Кульчинська згадала про забуту обіцянку — нове місце для скейтпарку. До того ж уже навіть знайшла таку ділянку та зі спортсменами погодила. Лишилося тільки справу до кінця довести й таки відкрити майданчик — і плюс ще один бал.

Завадити гаслу “Нас не догонишь!” у виконанні пані Галини міг лише стадіон “Авангард”. З одного боку, як зам мера, вона мала б відстоювати стадіон як міську власність, а з іншої, як депутат облради, — навпаки лобіювати його фінансування з обласного бюджету. Щоправда, й тут їй пощастило ;)

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами