Ми у Facebook
29.09.2011, 16:50

5 місце. Анатолій ЮХИМЕНКО — Головний жнивар області

Посада: перший заступник голови Рівненської ОДА, керівник фракції Партії регіонів у Рівненській обласній раді
Вік: 53 роки
"Сію-сію, посіваю, врожаї потім збираю", — саме так можна описати останні турботи Анатолія Олексійовича на ниві діяльності заступника губернатора Рівненщини. Він стабільно тримає одне з лідерських місць серед регіональних регіоналів (вибачте за тавтологію). Хоча, звісно, що "попереду нього" і далі є Василь Берташ.

Втім, Анатолій Юхименко останнім часом поринув у справи врожайні. Він то з журналістами по сільгосппідприємствах їздить, то про цукрові буряки прес-конференції дає, то про озимину коментарі роздає.
Нині в ньому і не впізнаєш того трішки розгубленого (на радощах, мабуть, що Партія регіонів тоді таки зайняла керівні посади в облдержадміністрації) заступника губернатора, який влітку минулого року отримав від прем'єр-міністра догану... За погану підготовку, до речі, інформації про осінньо-опалювальний сезон на Рівненщині. Цікаво, чи зробить на відмінно він "домашнє завдання" цьогоріч?

Недарма ж Анатолій Олексійович отримав свого часу такі високі відзнаки, як орден "За заслуги" ІІІ ступеня (2004 р.), диплом фіналіста Всеукраїнського конкурсу "Лідер паливно-енергетичного комплексу-2003" у номінації "Державний діяч".

Більше того, Юхименко ще й відзначений... Подякою Президента України.

А от звання "Заслужений економіст України" у нього, мабуть, завдяки досвіду... Цілих шість років (1999-2005) на посаді заступника голови РОДА. А з 2006-го — труди на депутатській ниві облради. Тоді ж очолив Службу автомобільних доріг у Рівненській області. А пізніше уродженець села Богданівки, що у Корецькому районі, переїжджає до Києва керувати компанією із залучення інвестицій.

Та у столиці Анатолій Юхименко надовго не затримався. Так і тягне його у рідні краї...

Пригадується, як після перемоги Януковича у президентських виборах Юхименка навіть розглядали як імовірну кандидатуру на посаду голови Рівненської ОДА. Якщо Василь Берташ таки надумає повернутися до Києва... Однак Берташ поки не надумав, а Юхименко продовжує сумлінно виконувати роль його правої руки.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами