Ми у Facebook
29.09.2011, 17:15

Вибір "ОГО". Ігор МІЧУДА — Будівництво — справа на все життя

Посада: Голова правління ГО “Асоціація працівників будівельної галузі міста Рівне та Рівненської області", директор ППФ “МЕКА”
Вік: 42 роки
Досягти успіху вдається тільки цілеспрямованим, вольовим та наполегливим. У цьому переконаний справжній патріот Рівного, відомий та досвідчений на Рівненщині будівельник Ігор Мічуда. Про нього кажуть: професіонал з великої літери, який завжди дотримується свого слова.

Втім, шлях до мети ніколи не був легким. Довелося пройти крізь випробування безгрошів’ям, змінами діяльності, не цураючись будь-якої роботи. У його трудовій книжці — 43 записи та 4 вищі освіти. Працював інженером лінійних споруд, продавцем горілчаних напоїв та тютюнових виробів, майстром, виконробом, механіком, заступником директора, директором. Але саме будівництво стало справою всього його життя. Власну справу — ППФ “Мека” — Ігор Володимирович не покинув навіть попри складні часи, коли будівельна галузь практично була знищена через кризу. Але він не лишився осторонь, а вирішував і шукав нові можливості для розвитку будівництва на Рівненщині.

Головну роль у цьому відіграла громадська організація “Асоціація працівників будівельної галузі Рівного та Рівненської області”, яку він створив та очолив у 2006 році. Її започаткував, аби об’єднати й налагодити співпрацю з фірмами, підприємцями, які мають відношення до будівництва. Сьогодні Асоціація підтримує підприємців, дає їм можливість обмінятися інформацією і лобіювати будівельні інтереси у владних структурах. І саме завдяки спільній злагодженій роботі, працьовитим та кваліфікованим кадрам вдалося подолати усі труднощі складного часу. Нині бути членом Асоціації — престижно, відтак вона успішно працює і об’єднує уже 207 будівельних фірм та організацій, хоча у 2006 році починали лише з семи.

Знайти спільну мову з різними людьми Ігорю Володимировичу допомагає його порядність, чесність, відвертість і насамперед вимогливість до себе, адже він завжди і в усьому любить порядок. Тому йому вдається з легкістю керувати підлеглими та налагоджувати нові ділові контакти.

Попри постійну завантаженість на роботі, йому все-таки вдається знайти час для сім’ї. З дружиною щасливі у шлюбі, разом виховали сина. Як справжній чоловік, цінує якісний відпочинок на природі, захоплюється мисливством та рибальством. І надалі метою його життя залишається розбудова не лише Рівного, а й усієї України.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами