Ми у Facebook
06.10.2011, 09:21

На Рівненщині 20-річна дівчина вчинила самогубство через брак спілкування з рідними

На початку вересня Юлія спакувала новеньке шкільне приладдя, зібрала всі особисті речі, попрощалась з рідними, попередньо поцупивши у батьків 400 доларів США, та відправилась здобувати освіту в одному із навчальних закладів Сарн. Однак, як виявилось, улітку в училище вона не вступила...
Днями до чергової частини Березнівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який виявив на території дендрологічного парку у Березному тіло невідомої дівчини. Поряд із ним лежала і передсмертна записка: "Мамо, тату, пробачте, що була блудним сином...".

Виїздом на місце слідчо-оперативної групи була встановлена особа загиблої. Нею виявилась 20-річна місцева жителька, яку востаннє бачила її подруга 19 вересня.

— За зовнішнім оглядом тіла слідів насильницької смерті не виявлено, – коментує начальник Березнівського РВ УМВС Ігор Денисюк. — Однак, згідно із свідоцтвом про смерть, встановити причину загибелі 20-річної дівчини не стало можливим через різко виражене гнильне руйнування тіла. Під одягом загиблої знаходився шприц із залишками рідини та три порожні упаковки заспокійливого засобу, які з місця події вилучені та направлені на дослідження. Ще рано робити остаточні висновки, адже немає відповідних результатів і не встановлено останнє місце знаходження загиблої. Загалом, у нас ще поки багато запитань без відповідей.

Окрім прощального послання, поряд із залишками тіла дівчини була знайдена її сумка з документами та блокнот із незрозумілими знаками. Як стверджують знайомі загиблої, це була якась її особлива мова — вона часто хизувалась своїми дивними записами перед оточуючими, однак ніхто не міг розшифрувати суті написаного.

15-річна школярка, яка повісилася 1 вересня на Рівненщині, до свого прощання з життям готувалася

У результаті проведених заходів стало відомо, що внаслідок непорозуміння між батьками і донькою, яка належала до прихильників готичної субкультури, Юлія вже давно не проживала з рідними. Надаючи перевагу відвідинам цвинтаря посеред ночі перед спокійним домашнім сном, загибла все рідше спілкувалася із рідними, все частіше пропадаючи з дому.

У передсмертній записці дівчина, яка останнім часом виховувала в собі бажання потрапити до пекла, називає себе словами з Біблії "блудний син". Чому? Це запитання, на яке уже ніхто не зможе відповісти…






На правах реклами