Ми у Facebook
20.10.2011, 11:16

Заступниці Василя Берташа дали житло у Рівному

Тепер Світлана Сад зможе визирати не лише з вікна робочого кабінету, а й власної квартири

Заступниця голови Рівненської ОДА Світлана САД обзавелася власним житлом в обласному центрі. Від моменту свого переїзду із Сарн у Рівне, що сталося на початку цього року, держслужбовець орендувала житло. І ось нарешті квартиру їй таки придбали. Тоді як простим смертним отримувати житло по черзі вже навряд доведеться.
Під час останнього засідання виконавчий комітет Рівнеради погодив протокол спільного засідання профільного комітету апарату та керівництва РОДА щодо надання житла. За рішення проголосували швидко, без обговорення й одноголосно. Так само одноголосно підтримали його й на профільній комісії (згідно з протоколом воно отримало всі дев’ять “за”). Згідно із цим документом, по однокімнатній службовій квартирі на вулиці Жукова, 21б отримали старший прокурор відділу Надія Дроган, яка проживає одна, та начальник відділу прокуратури Андрій Міськевич, котрий мешкатиме в апартаментах з дружиною та двома синами.

А от другий пункт рішення передав Світлані Сад та її матері двокімнатну квартиру на вулиці Костромській, 7.




36 квадратних метрів для заступниці придбали на вторинному ринку за кошти обласного бюджету, оскільки пані Світлана перебувала на квартирному обліку ОДА. До того ж у списку на позачергове отримання житла вона значилася під номером один. Житло їй придбали максимально швидко, на виконання розпоряджень голови РОДА від 06.05.2011 та 16.06.2011.
Між тим, як кажуть, простим смертним рівнянам про “чергове” житло немає чого і мріяти.

— Квартир на чергу більше не буде, — “потішив” міський голова Рівного Володимир ХОМКО. — Через зміни в законодавстві, забудовники житлових багатоповерхівок вже не передаватимуть місту квартир. Тепер вони передаватимуть у бюджет 4% від вартості будівництва, які можна використати лише на інфраструктуру. Тобто житла, яке ми розподіляли, більше не буде.

Хоча, як показує практика, “не світить” житло далеко не всім.





На правах реклами